Inschrijven groepslessen

 iconRedArrow

Inschrijven voor de groepslessen vanaf 21 september!!


Inschrijven voor de groepslessen tot 21 september:

http://www.sportdomein-maastricht.nl/index.php/eijsden/reserveren-groepslessen

Online inschrijven? klik onder op de button!

 iconRedArrow 

Openingstijden:

Eijsden 

Maandag t/m donderdag
9.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag
9.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag & Zondag
9.00 uur tot 14.00 uur

 

 

Agenda

September 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Proefles aanvragen

 iconRedArrow

Vraag hier een gratis proefles aan!

 

Sportdomein Eijsden:

info@sportdomein-eijsden.nl

Contact gegevens:

Sportdomein Eijsden

Joseph Partounsstraat 8
Eijsden

043-3117764
info@sportdomein-eijsden.nl

 

Fysio Zuyd heeft een praktijk voor fysiotherapie & osteopathie binnen Sportdomein Maastricht & Eijsden. Fysio Zuyd is een werkgroep, bestaande uit: Fysiotherapie, Osteopathie, Ergotherapie, Dietiek en Personal Training. Naast de vertrouwde fitness- & aerobicfaciliteiten, kun je nu ook gebruik maken van fysiotherapie en/of osteopathie binnen ons centrum.


 
Fysiotherapie is bedoeld voor iedereen voor wie bewegen door ouderdom, een blessure, ziekte, aandoening of bijzondere omstandigheid als zwangerschap, niet meer vanzelfsprekend is. Alle behandelmethoden van Fysio Zuyd zijn erop gericht om het lichamelijk functioneren te herstellen, onderhouden of te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven. De behandeling van de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben, zoals het verbeteren of in stand houden van het lichamelijk functioneren en het voorkomen van nieuwe klachten. De therapeut kan tevens ondersteuning bieden en advies geven tijdens het sporten over hoe de traning aangepast kan worden om zo tot een sneller herstel te komen.

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het vinden en behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam die klachten veroorzaken. Alle systemen in het lichaam werken mee om het gezond te houden of om een ziekte te lijf te gaan. Functioneert een deel van het lichaam niet goed, dan beinvloedt dat ook de rest. Een osteopaat benadert het lichaam daarom als een geheel. Als een deel van het lichaam niet goed kan bewegen, dan kan dat klachten verzoorzaken. Omdat alle weefsels met elkaar in verbinding staan, kan pijn uitstralen naar andere delen van het lichaam. Een osteopaat onderzoekt waar in het lichaam de beweging hapert en herstelt de samenwerking tussen de verschillende weefsels (musculoskeletaal, organen en craniosacraal). Een osteopaat werkt uitstluitend met zijn handen en herstelt zo met (overwegend) zachte handgrepen het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Maak telefonisch een afspraak met een van de therapeuten van Fysio Zuyd op nummer 043-3510800, of direct bij de aanwezige therapeut. Bezoek de website van Fysio Zuyd voor meer informatie: www.fysiozuyd.nl

Sportdomein Eijsden

  

 

Volg Ons